3-årig Lektiefri HF – København

3-årig Lektiefri HF – København

3-årig Lektiefri HF – København

Lyder en lektiefri HF til at være spændende og tiltalende? – Så skal du tage at kigge på http://gsk.dk/uddannelser/3arig-hf. Gentofte Studenterkursus tilbyder dig at tage en uddannelse helt uden lektier! – Gid det var så vel… Du skal selvfølgelig lave lektier, men uddannelsen er bygget sådan op, at der ligger lektiemoduler i skemaet, så man ikke tager lektierne med hjem. I lektiemodulerne vil der være en lærer til stede, så man kan opsøge hjælp til lektierne, hvis man har behov for det. De første to år af uddannelsen er bygget op på denne måde, og det sidste år skal så bruges på en bestemt fagpakke. Man kan vælge mellem fagpakkerne; Samfund-B og mediefag-C samt Biologi-B og psykologi-C.

Gentofte Studenterkursus tilbyder altså en lektiefri HF i København. De går meget op i at hjælpe den studerende bedst muligt igennem uddannelsen, og derfor er der tilknyttet en personlig tutor til den enkelte, og der er også mulighed for at deltage i lektiecafé, som finder sted to gange om ugen. Lektiecaféen er god, da man både har mulighed for at sparre med medstuderende og undervisere.

Efter de tre år, har du mulighed for at læse endnu et halvt år. Dette halve år er en overbygning, som forbereder og giver adgang til længere videregående uddannelser. Du kommer til at gå på en lille skole med kun omkring 250 elever. Det lave antal elever er med til at gøre, at studiemiljøet er bedre. Man kommer hinanden mere ved, og i undervisningen bliver man oftere hørt, da der heller ikke her er så mange elever.

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog