9. Klasse på Midtjysk Efterskole

9. Klasse på Midtjysk Efterskole

9. Klasse på Midtjysk Efterskole

Mange unge har krudt i røven og kan ikke sidde stille alt for længe af gangen. Årsagerne til at de ikke kan sidde stille, kan være mange, men sikkert er, at de af den ene eller anden grund bliver ukoncentreret. Er det fordi, der ingen  energi er tilbage grundet for lidt søvn, eller har der været noget forkert med i madpakken? – Eller er det fordi, undervisningen ikke er spændende og inspirerende nok? Et er sikkert, og det er, at man under alle omstændigheder ikke kan koncentrere sig for evigt. Man behøver pauser. For nogle er det svært at gå i almindelige skoler, hvor man ofte sidder det meste af tiden foran en tavle, et smartboard eller lignende. Det kan være hårdt at sidde stille.

I 8. klasse skal der træffes valg om, om man ønsker at fortsætte i 9. klasse på en almindelig skole eller på en efterskole. En efterskole kan være rigtig god til den elev, der ikke kan sidde stille. Den kan selvfølgelig ligeledes være god for den elev, som rent faktisk formår at sidde stille.

Efterskoleophold kan styrke elevens faglige og sociale kompetencer. Fagene er mange gange lidt anderledes, end på normale skoler, og derfor virker de på mange lidt mere spændende. Du kan blandt andet se hos Midtjysk Efterskole, hvilke muligheder, der fx kan tilbydes. Midtjysk Efterskoles hjemmeside, midtjyskefterskole.dk, gør dig klogere på, hvad efterskolen tilbyder, herunder hvilke fag, man kan tage, undervisere mm. Skolen er et godt og spændende bud på en efterskole, der udfordrer og sætter tanker og handlinger i gang hos den unge. I mange af linjerne, er man aktive på et lidt andet plan, end man er på den normale folkeskole. Prøv 9. klasse hos Midtjysk Efterskole, hvis du er en af dem, der ikke kan sidde stille, en af dem, der finder undervisningen kedelig, eller hvis du bare gerne vil prøve noget nyt og spændende!

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog