Beskyt din madras med et lagen i god kvalitet

Beskyt din madras med et lagen i god kvalitet

Beskyt din madras med et lagen i god kvalitet

For mange kan det være svært at købe lagner, og det er med god grund. Det kan nemlig være svært at finde ud af, hvilken størrelse man skal vælge for at sikre sig, at lagnet ikke kommer til at sidde for stramt eller for løst på madrassen. Læs med her, og find frem til et godt lagen i den bedste kvalitet.

Et lagen er det stykke stof, du ligger hele din kropsvægt på, når du sover. Det er derfor vigtigt, at du vælger det med omhu, og anskaffer dig lagner i god kvalitet, da det skal være behageligt at ligge på. Derfor skal du også være særlig opmærksom på, at lagnet er produceret i slidstærkt materiale.

Før i tiden kunne man ikke finde så stort et udvalg af lagner, som man kan i dag. Der var det kun et stykke fladt stof uden facon, som man lagde ovenpå sin madras. I de senere år er sortimentet af lagner steget med forskellige facon typer. Det vil sige, at mange i dag foretrækker et lagen, der passer til madrassen.

Et faconsyet lagen betyder, at det er produceret, så elastikken holder lagenet fast på madrassen. Dette kan for mange være en lettelse i hverdagen, da du slipper for at rette lagenet til hver morgen, når du står op, fordi det ligger hulter til bulter rundt i sengen. Dette er samtidig med til at give en mere behagelig søvn, idet det ikke rykker sig rundt, og laver irriterende folder, som kan være ret ubehagelige at ligge på.

Hos Soveland.dk finder du et stort udvalg af mange typer lagner. Her finder du blandt andet:

  • Kurvertlagner
  • Facon lagner
  • Stræklagner
  • Vådliggerlagner
  • Glatte lagner

Se udvalget her, og find netop det lagen, som passer til din madras og dine ønsker.

RELATEREDE ARTIKLER

Få et fast greb med grip tape