Bøvler du med at holde din kat væk fra møblerne?

Bøvler du med at holde din kat væk fra møblerne?

Bøvler du med at holde din kat væk fra møblerne?

Hvis du vil vise din kat, at den ikke skal kradse på sofa, tæpper og andre steder, så har Lystrup Dyrecenter produktet for dig. Her kan du nemlig få antikradsesprayen Gå Væk Kat.

Går du og irriterer dig over, at din kat grader på din sofa, på tapet, tæpper og lignende ting? Så er du kommet til det rigtige sted, for lige netop det problem er der opfundet en kur for.

Med en antikradsespray ved navn Gå Væk Kat kan du sætte en effektiv stopper for kattens kradserier. Du sprayer blot møbler og interiør, som katten er særligt glad for med antikradsespray, og du kan derefter hurtigt se effekten. Spray gerne en ekstra gang efter et par dage.

Antikradsespray er altså super nemt at anvende, og du kan være sikker på, at den ikke gør skade på møber, tapet og tæpper, og så er det samtidigt en billig løsning, og på www.dyrecenter.dk finder du gode tilbud på sprayen.

Du kan også få en get off gel, der bruges udendørs for at få bugt med revirmarkering fra katte og hunde. Den er meget effektiv og kan bruges mange steder udendørs, hvis man ikke vil vil have, at dyr skal afmærke deres territorier.

RELATEREDE ARTIKLER

Dette skal du bruge, når du køber hund