Brother – Giver et flot udprint

Brother – Giver et flot udprint

Brother – Giver et flot udprint

Brother – blækpatroner og tonere

Hvis du til dagligt arbejder på en computer eller lignende, hvor du skal kunne printe materiale ud, er det vigtigt at have en ordentlig printer og ordentlig blæk stående til rådighed. Printer og i sær blæk er afgørende for resultatet af det printede. Der findes et hav af mærker inden for printere og patroner. Man skal kigge sig for, når man skal ud at bruge penge på det, og mange tror, det skal hedde noget bestemt før at være godt. Det er ikke nødvendigvis rigtigt, for når det står til patroner, kan man få kompatible patroner, der kan være ligeså gode.

Men… når man snakker om mærker, så er mærket Brother, godt. Firmaet Brother blev registreret i 1934, og i 1958 blev Brothers første kontor i Europa oprettet. Siden 1968 er Brother tonere og patroner blevet solgt i Danmark. Virksomheden er tilstedeværende i 44 lande og sælger til 100. Fabrikkerne, der producerer Brother ligger i forskellige lande, og i Memphis ligger distributionscentralen.

Et sted du kan købe Brothers produkter til gode priser, er på hjemmesiden https://www.shopink.dk/. Shopink sælger både originale Brother patroner men også kompatible, og der er derfor mulighed for at købe gode patroner til rigtig gode penge. Køb til Brother her. Shopink sælger mange forskellige mærker, og det er en rigtig god webshop, der som sagt har gode priser. På webshoppen oplyses der, at man kan spare 90 % på printer – og blækpatroner, og de yder 100 & tilfredshedsgaranti, hvis du ikke er tilfreds med kvaliteten af dine produkter. Brother kan med fordel købes hos Shopink.

RELATEREDE ARTIKLER

Er du på udkig efter en brugt sejlbåd?