De perfekte kostumer til dig!

De perfekte kostumer til dig!

Skærmbillede 2016-05-27 kl. 14.24.57Skærmbillede 2016-05-27 kl. 14.27.55

Skal du til karneval, sidste skoledag, fastelavn eller bare til en udklædningsfest, hvor du simpelthen ikke kan finde ud af, hvad du skal klæde dig ud som?

Gag.dk er hovedleverandører af udklædning og spøg skæmt, og har et bl.a et kæmpe udvalg af diverse udklædningstøj til både børn, teenager, kvinder og mænd til rigtig gode priser. Vi kan fx anbefale jer at tjekke deres meget autentiske og flotte indianer kostume ud, som også kan fås til alle aldre og i forskellige udgaver – alt fra Pocahontas, høvdingen, Village People indianeren og til det almindelige indianerkostume. Derudover har de i deres store udvalg alt fra kostumer fra 20erne og op efter, af kendte mennesker, dyr, sport, superhelte osv osv.

Udover kostumer kan også også købe, parykker, hatte, briller, sko og alt muligt tilbehør både til fest dekorationer og sjove sager.

Gag.dk blev sat i verden i 1999 med det formål at skabe smil på folks læber. De har udover deres webshop også en fysisk butik, som ligger på Winfeld-Hansens Gade 1 i Vejle, hvor du fra mandag-lørdag kan besøge butikken og se og prøve deres sjove og store udvalg.

Så hvis du skal bruge udklædningstøj eller bare mangler et sjovt indslag til din fest og din dekoration, så har Gag.dk helst sikkert det, du står og mangler! 🙂 Tjek det ud på www.gag.dk!

God fest! 😀

 

 

 

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog