De værste råd til nye e-cigaret-brugere

De værste råd til nye e-cigaret-brugere

De værste råd til nye e-cigaret-brugere

Som med så meget andet er der mange meninger om, hvordan nybegyndere inden for e-cigaret-verdenen kommer godt i gang. Gamle brugere deler gerne ud af deres råd, men er de nu også altid så nyttige. Her finder du de værste råd til førstegangsbrugere af e-cigaretter.

Køb den nyeste e-cigaret, du kan få

Hvis du er nybegynder, behøver du ikke at overdrive eller købe den nyeste e cigaret, der findes på hylderne. Den bedste måde, at finde frem til den rette e-cigaret, er ved at søge rådgivning hos forhandleren, så du kommer godt fra start. Det giver dig mulighed for at blive komfortabel med at bruge din e-cigaret i dit eget tempo, så det stemmer overens med dine behov.

Du skal ikke være bekymret for at have ekstra batterier i lommen

Alle e-cigaret-brugere går naturligvis meget op i at have ekstra batterier med i lommen, så de ikke løber tør. Men de glemmer tit at fortælle nybegynderen, at disse batterier skal opbevares på en sikker måde i lommen, så de ikke forårsager personskader. Du bør nemlig have et etui til batterierne, så de bliver opbevaret korrekt i lommen.

Rengøring af din e-cigaret er ikke så vigtig

Det er utrolig vigtigt, at du holder din e-cigaret ren. Den skal rengøres regelmæssigt, hvis du vil sikre, at den fungerer optimalt. Rengøringen er også en fordel, da det har en stor betydning for, hvor længe din e-cigaret holder. Derved slipper du for jævnligt at investere i en ny e-cigaret.

RELATEREDE ARTIKLER

Få et fast greb med grip tape