Det skal du være opmærksom på ved køb af en emhætte

Det skal du være opmærksom på ved køb af en emhætte

Det skal du være opmærksom på ved køb af en emhætte

Du har fået en ny ovn eller et nyt komfur, og nu vil du have en ny emhætte, der sætter prikken over i’et i dit køkken. Men som med de fleste valg derude, kan det være vanskeligt at finde ud af, om du skal vælge den ene eller den anden emhætte, samt hvad du skal være opmærksom på. Her får du hjælp til at vælge den helt rigtige emhætte til dig og dine behov.

Vælg typen af emhætte
Først og fremmest skal du finde ud af, hvilken type emhætte der passer ind i netop dit køkken. Du finder både skabsintegrerede emhætter, vægmonterede emhætter, frithængende emhætter, skråtstillet emhætter samt mange flere. Det er vigtigt, at du vælger en emhætte, der er funktionel i dit køkken, mens den på samme tid passer til din indretning.

Andre faktorer, du skal være opmærksom på
Efter du har valgt typen af emhætte, skal du tage et kig på de forskellige modeller inden for denne specifikke type. Her er det en god idé at kigge på emhætternes rensekapacitet, støjniveau, lys og andre praktiske funktioner.

Rensekapaciteten er vigtig i forhold til, hvor stor din bolig er, mens støjniveauet klart er noget, du ikke skal se gennem fingrene med, da ingen ønsker en støjende emhætte i køkkenet.

I forhold til lyset er det en fordel med en emhætte med LED-lys, da det ikke mindst er skarpere, men også mere miljøvenligt og med en længere levetid. Det er værd at bemærke disse faktorer, da det kan gøre en stor forskel.

RELATEREDE ARTIKLER

Forebyggende træning for en sundere krop