Dette skal du bruge, når du køber hund

Dette skal du bruge, når du køber hund

Dette skal du bruge, når du køber hund

Hunden er et af de mest populære kæledyr i Danmark – og hvis du har besluttet dig for at få en hund, har du også et ansvar for, at den har det godt. Her er et par tips til det udstyr, du skal have til din hund.

Vælg det rigtige foder

Foder er selvfølgelig det allervigtigste, når du skal have en hund. Det er vigtigt, at hunden får alle de nødvendige vitaminer og mineraler, så den har de bedste forudsætninger for at være frisk, sund og trives hjemme hos dig. Foderet, du skal købe, afhænger af, hvilken hund du har, og hvor gammel den er. Man deler typisk hunden ind i kategorierne: hvalp, voksen og senior. Acana laver noget rigtig godt allround-foder, som kommer i forskellige versioner, alt efter hvilken alder din hund har.

Væn hunden til at bruge snor

Hunde har brug for at blive luftet, og derfor er det vigtigt, at du fra starten af vænner hunden til at have snor på. Hvis du har en helt lille hvalp, er det en god idé med en sele, der sidder på kroppen. På den måde kan den vende sig til at have snor på, og så bliver det typisk ikke et problem, når den bliver større. En hundesnor behøver ikke koste alverden, og det er helt op til dine egne præferencer, hvilken type det skal være.

Stimulér din hund med legetøj

Legetøj er også en vigtig del af dit udstyr. Det er med til at stimulere hunden, så den ikke keder sig. Det er også effektivt, når din hvalp skifter tænder, så kan den bruge legetøjet til at massere gummerne, så de ikke bliver irriterede.

 

RELATEREDE ARTIKLER

Rideefterskole hos Bråskovgård