Du kan selv lave trendy smykker

Du kan selv lave trendy smykker

Du kan selv lave trendy smykker

Smykker har længe været en stor og dominerende faktor i modeverden, og ligesom tøjmode skifter fra sæson til sæson, gør smykkemode også. Men smykker kan være dyre, hvis man skal købe dem, som moden skifter, og derfor kan der være penge at spare ved at lave dem selv.

Nogle år er enkle og simple sølvsmykker det hotteste hotte, mens store guldsmykker kan være den nyeste trend få år efter. Med andre ord er smykkemode en omskiftelig størrelse, der kræver mange penge at kunne følge, hvis man vil udskifte elementerne i sit smykkeskrin, som moden skifter.

Heldigvis kan du gøre det på en billigere måde end at købe de dyre smykker i forretningerne, og oveni købet kan du måske få dig en ny hobby på samme tid.

Løsningen er at lave sine egne smykker.

Eksempelvis er naturperler, halskæder med flere vedhæng samt statement-øreringe blandt nogle af de største smykketrends i år ifølge Costume.

Smykkemoden dikterer ikke, hvad du vil bære af smykker, men du kan lade dig inspirere til din helt personlige stil. Og ønsker du det, er det blot at følge opfordringen: Lav selv smykker, hvis du vil skille dig ud, samtidig med at du følger moden.

Det er både muligt at lave smykker med sten og perler, læder, snøre og wire samt metaller, hvilket giver et hav af muligheder for at være kreativ.

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog