En børnekuffert til når hele familien skal ud at rejse

En børnekuffert til når hele familien skal ud at rejse

En børnekuffert til når hele familien skal ud at rejse

Mangler du en kuffert til børn? Så tag et kig forbi Kidikid.dk, der har et stort udvalg af kufferter til både piger og drenge med mange forskellige seje motiver.

Det kan være enormt praktisk, at ens børn har sin egen lille kuffert, når man rejser. Ofte er den så lille, at den sagtens kan gå i håndbagagen, og her kan man så også have bøger, tegnesager og andet underholdning til flyrejsen. En kuffert er nemlig fin, fordi de fleste børn selv kan trække dem, så længe de ikke er for tunge. Samtidig kan de fleste børn også synes, det er sjovt selv at have en kuffert ligesom de voksne, hvor barnet har sine egne ting i. På den måde får børnene samme oplevelse af at være ude at rejse og oplever, at rejsen starter i lufthavnen.

Hvis du kunne tænke dig at give dit barn den følelse, når I skal rejse, samtidig med at opleve det praktiske i, at børnene selv kan være med til at slæbe, så er en børnekuffert en supergod idé. Hos Kidikid.dk kan I finde et stort udvalg af søde og sjove kufferter i forskellige størrelser og med forskellige motiver. Til drengene er der blandt andet Real Madrid-kufferter, som er topseje, hvis man er fans af fodboldklubben, og til pigerne kan man få kufferter med Disneys prinsesser på. Det er blot to ud af mange forskellige muligheder. Tag et kig forbi siden og se de mange forskellige muligheder og lad eventuelt børnene få lov til selv at vælge sin kuffert, så de får ejerskab over kufferterne.

RELATEREDE ARTIKLER

Udsmyk haven med en stor havepool til sommer