En ferie hvor familien er samlet i skøn natur

En ferie hvor familien er samlet i skøn natur

En ferie hvor familien er samlet i skøn natur

Drømmer du om en sommerferie hvor familien er samlet om at nyde de simple ting i livet? En sommerferie, hvor der er plads til afslapning, kortspil, svømning og masser af natur, så er camping måske vejen frem for dig.

Idyllisk horisontlinje lige uden for vinduet.

Oplev en personlig ferie med camping i Midtjylland på en af landets mest populære campingpladser. Hjarbæk Fjord camping har en fantastisk beliggenhed nær Hjarbæk Fjord i den sydlige del af Limfjorden. Campingpladsen opfordrer til sene sommeraftenener hvor man bader ved stranden og går lange ture i det idylliske scenarie.

Aktiv ferie

Med en stor legeplads på 3000 kvadratmeter er der nok plads at boltre sig på. Hvis i derimod har mod på cykling, løb, gåture, kajak eller kano sejlads, så er der rig mulighed for at benytte sig af det. Der er også minigolf som er en klar favorit blandt gæsterne på campingpladsen.

Gå ikke glip af skønne oplevelser i Midtjylland

Oplev Danmark og Midtjylland ved at tage en gåtur i de hyggelige byer, der ligger tæt på. Blandt andet Danmarks gamle hovedstad Viborg, der byder på alt fra shoppingstræder, italiensk is, restauranter og gode museer.

Selv hvis i ikke ejer en campingvogn, er der også mulighed for at leje en af de fastlagte campingvogne på pladsen.

RELATEREDE ARTIKLER

Udsmyk haven med en stor havepool til sommer