Er dit drømmehus mon fra oneroom?

Er dit drømmehus mon fra oneroom?

Er dit drømmehus mon fra oneroom?

Har du nogensinde drømt om at bygge eget hus eller kunne du blot tænke dig at flytte ind i noget, der er helt nyt, hvor du får lov til at skabe husets historie? Så skulle du overveje at se på de arkitekttegnede typehuse fra oneroom. 

Det er en meget stor beslutning at tage stilling til, hvor man skal bo. Og hvordan man skal bo. Et nyt hjem er et nyt kapitel i livet for hele familien, og det handler om at finde sig så godt til rette som muligt. Det handler om at skabe et sted, hvor man føler sig hjemme og tryg. Og her kan det måske hjælpe at få lov til selv at beslutte, hvordan jeres fremtidig hus skal se ud.

Oneroom laver arkitekttegnede typehuse, hvor I som familie er med i hele beslutningsprocessen fra den første tegning til valget af belysning af planlægning af have.

Oneroom har et meget højt kvalitetsniveau og hele idéen bag bygger på lys og luft i en meget fin forening, og så er der fokus på gode materialer og solidt håndværk. Husene lever også op til tidens energikrav på den måde, at der både tilbydes lavenergihuse og passivhuse. Det kan du læse meget mere om på oneroom.dk.

RELATEREDE ARTIKLER

Forebyggende træning for en sundere krop