Få hjælp til dit rygestop

Få hjælp til dit rygestop

Få hjælp til dit rygestop

At stoppe med at ryge er ikke nemt. Det er der mange, som har måtte sande. De har gjort adskillige forsøg på at tage sagen i egen hånd. Der er sat en dato for rygestoppet, og så er det ellers det. Det er der nogen, der kan, mens det ikke fungerer for andre.

Størstedelen af rygere er nemlig nødsaget til at få lidt hjælp udefra for, at det lykkedes. Der findes heldigvis flere forskellige metoder, du kan benytte dig af, hvis du ønsker at stoppe med rygningen.

 

En e-cigaret er en populær rygestopmetode

Der er kommet et stort marked for e-cigaretter, fordi mange vælger lige præcis denne metode, når de vil stoppe med at ryge. Det er yderst nemt at komme i gang, da du bare skal bruge en e-cigaret og en e-juice, der passer til dine ønsker og behov.

 

I dag findes der mange producenter af forskellige former for e-juice, hvorfor der er en smag for alle og enhver. Der er blandt andet producenten Fantasia, som laver e-juice med frugtsmag.

 

Akupunktur kan være vejen frem

Hvis du ikke er bange for nåle, kan akupunktur være lige præcis den metode, der kan hjælpe dig af med cigaretterne. Her bliver hårfine akupunkturnåle sat flere steder på din krop i et specifikt tidsrum, hvilket kan hjælpe dig med at holde op med at ryge.

 

Hypnose – en alternativ metode

Har du mod på at bruge en alternativ metode for at få bugt med din rygning, kan du prøve hypnose.

RELATEREDE ARTIKLER

Opvej fordele og ulemper ved e-cigaretter