Få indbydende inventar til jeres bar

Få indbydende inventar til jeres bar

Få indbydende inventar til jeres bar

Har I planer om at renovere jeres bar eller installere en ny, så er det Inventa, I skal have fat i. Inventa laver alt i bar inventar, og de sørger for, at den ser indbydende ud og rammer den helt rette stemning, der passer til jeres idéer og ambitioner om lokalet.

De helt rigtige rammer

Kontakter I Inventa, får I en samarbejdspartner ud over det sædvanlige. Inventa er behjælpelige indenfor mange områder i indretningsverdenen, og de sætter en ære i at yde det bedste og levere et enestående resultat, der vil skabe glæde i mange år frem. Hos Inventa er der plads til alle butikker og barer, store som små. Der bliver skabt rammer, der danner det bedste arbejdsmiljø for jeres medarbejdere, og som er indbydende for kunder.

Alt i én virksomhed

Hos Inventa får du alt i én, så I ikke behøver at opsøge flere virksomheder, der kan hjælpe med renoveringen. De tilbyder nemlig at sørge for både design, indretning, produktion, entreprise og montage. Det vil altså sige, at fra I bliver enige om den helt rette løsning og plan for projektet, så sørger Inventa både for produktion af materialer, indretning samt at montere det hele, så det står klar til, at I kan byde kunderne indenfor. Inventas motto er ”et ord er et ord” – det er nemlig vigtigt, at det hele laves efter aftale og plan, samt at det står færdigt til det aftalte tidspunkt. Ønsker I et effektivt og troværdigt samarbejde, er det Inventa, I skal have fat i, så I kan få præcis det inventar til jeres bar, som I ønsker.

RELATEREDE ARTIKLER

Forebyggende træning for en sundere krop