Få øje på byttet med en varmesøgende kikkert

Få øje på byttet med en varmesøgende kikkert

Få øje på byttet med en varmesøgende kikkert

Har du mange år på bagen som jæger, eller er du helt ny i skoven? Uanset hvad så er det afgørende at have det helt rigtige udstyr. Først og fremmest skal du have styr på jagtriflen, men for at få færden af et dyr er en varmesøgende kikkert til jagt et uundværligt redskab.

Effektiv jagt

Er du ofte at finde i skoven med en riffel i hænderne og iklædt camouflagetøj? Er væggene i din stue fyldt med jagttrofæer? Måske har du allerede styr på, hvilket udstyr der er nødvendigt, eller måske har du brug for råd og inspiration? Hos jagtogvildt.dk finder du et stort udvalg af tilbehør til jagt, herunder påklædning, lokkekald, våben- og vildtpleje. Men for at få ram på byttet er det klart, at du skal have riflen med. For endnu bedre forudsætninger, kan du medbringe en varmesøgende kikkert. Den er nemlig yderst effektiv i svagt lys eller om natten, da den bruger infrarødt lys, så du kan få øje på dyrene i mørket.

Ser gennem buske og træer

Særligt smart for en varmesøgende kikkert er, at den også er effektiv, når dyrene står bag buske og træer. Du får altså de ultimative bedste forudsætninger for en succesfuld jagt. Hos jagtogvildt.dk kan du finde forskellige varianter med WiFi, så du både kan se og optage billeder på din telefon eller tablet, og så kan du både få håndholdte kikkerter og clip-on, som blot sættes op foran din eksisterende riffelkikkert. Du kan efterhånden få et væld af udstyr til jagt, så du ikke kommer til at mangle noget på din tur, og så du får de bedste forudsætninger for at ram på byttet.

RELATEREDE ARTIKLER

Få et fast greb med grip tape