Find det ultimative festivalkit hos Giggles.dk

Find det ultimative festivalkit hos Giggles.dk

Find det ultimative festivalkit hos Giggles.dk

Skal du på festival til sommer? Så er du kommet til det rigtige sted, for Giggles.dk sælger alverdens gadgets til din festival.

Den brændende sol i dit ansigt, musikken i baggrunden, de kolde øl i lommerne på din festivalstol. Festivalsæsonen banker på døren, og det er vigtigt at have de helt rigtige ting med, når man skal på festival.

Giggles.dk sælger sjove gadgets og ting til underholdning. I kategorien Festival & Koncerter finder du alt, hvad du skal bruge af både praktiske og sjove gadgets til at gøre din oplevelse bedre på din næste festival eller koncert. I udvalget finder du blandt andet en vodkapistol, hatte, regnslag til sko, paraplyer, festivalsko og et festivalkit. Et festivalkit indeholder alle de mest praktiske ting, som der skal være styr på, når du skal på festival. I kittet får du nemlig blandt andet ørepropper, toiletovertræk, lygte, plaster, regnslag samt meget mere.

Er du typen, der godt kan lide at have dine drikkevarer lige ved hånden, så kunne du for eksempel tjekke deres ølbælte med plads til hele seks dåser eller flasker ud. Du kan også købe en fadølshat i cowboystil eller en ølhjelm. På denne måde slipper du altså for de lange køer i baren.

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog