Find en fritidsinteresse til dit barn

Find en fritidsinteresse til dit barn

Find en fritidsinteresse til dit barn

Det er vigtigt at give dit barn nogle fritidsinteresser, som kan skærpe indlæring og fysisk aktivitet for dit barn. Der er bare så stort et udvalg, at det kan være svært at navigere i mellem alle tilbuddene. Vi har samlet et par gode sportsgrene, som passer til alle børn.

Golf – til den koncentrerede
Er dit barn god til fordybelse? Så er golf måske en god sportsgren. I golfen får du lov til at fordybe dig i slagene og der er massere af tid til at kunne trække frisk luft, samtidig med, at hjernen stimuleres. Det kan være en af de lidt dyrere sportsgrene at starte til, men hvis du finder de helt rigtige webshops, kan du sagtens spare penge. Du kan eksempelvis finde et stort udvalg af junior golfsæt hos Backtee, som er specialister i golfudstyr.

children-golfing-instruction-suggestions

Fodbold – til energibomben
Er dit barn en vaskeægte energibombe, så er fodbold en god sportsgren til at få forbrændt det ekstra energi. Der bliver trænet boldteknik som stimulerer hjernen og der bliver løbet adskillige kilometer i fodboldkampene, når sæsonen starter. Der findes efterhånden et utal af fodboldklubber i Danmark og der er sikkert også én i nærheden af, hvor I bor. På DBUs hjemmeside, kan du finde din lokale fodboldklub.

 

RELATEREDE ARTIKLER

Hvad skal du give kæresten i fødselsdagsgave?