Forebyggende træning for en sundere krop

Forebyggende træning for en sundere krop

Forebyggende træning for en sundere krop

Undersøgelser viser, at 80 procent af alle mennesker oplever hold i ryggen mindst én gang i livet. Er du én af de ramte? Forebyggende træning kan være en løsning til at undgå det, og det kan en fysioterapeut hjælpe dig med.

Kroppen ældes

De fleste unge mennesker tænker næppe over, hvordan kroppen har det, når de runder de 30 eller 40 år. Som ung føler de fleste sig udødelige, men med tiden begynder forskellige forkerte bevægelser at kunne mærkes i kroppen.  Derfor er det en god idé at vedligeholde og træne sin krop, så man undgår skader og belastninger, der på sigt kan være svære at komme af med igen. Der findes et væld af muligheder for at holde kroppen ved lige. For nogle fungerer det bedst at træne enkelte muskelgrupper, mens de for andre er bedre med mobilitetstræning såsom yoga eller pilates. Uanset om du er til det ene eller det andet, så er det en god idé med professionel hjælp til at udforme et træningsprogram.

Kost og træning hører sammen

Der er ingen tvivl om, at kosten er mindst lige så vigtig som træning. Det er nemlig vigtigt at fylde det rigtige brændstof på kroppen, for uden den rigtige kost vil du nemlig ikke opnå de optimale resultater. Udover selve træningsprogrammet tilbyder Fysioterapeut Klinikken i Skanderborg at hjælpe med en kostplan til enkeltpersoner, men også til hele familien, så I sammen kan forbedre sundheden. Der er ingen tvivl om, at det er nemmere at opnå en sundere krop i fællesskab.

RELATEREDE ARTIKLER

Zinfandel – perfekt til en grillaften