Gør trækløvning til en leg

Gør trækløvning til en leg

Gør trækløvning til en leg

Har du fældet træer i år, og skal nu i gang med at kløve de store stykker træ? Så kan du vælge at gøre det på den gammeldags facon med økse, håndkraft og sved på panden. Men er du træt af at skulle gøre det hver eneste år, og synes du, at opgaven er ved at være ret så uoverskuelig, så er brændekløveren en god investering. En brændekløver klarer arbejdet for dig, så nemmere bliver det ikke at kløve brænde.

Brændekløveren er lavet til at skære træ til anvendelige stykker, og derfor er det et uundværligt stykke værktøj for dig, som har masser af fældet træ, der bare står og venter på at blive kløvet. At kløve brænde med økse og håndkraft kan være slidsomt, og når der er brug for store mængder brænde, er brændekløveren enormt praktisk.

En brændekløver klarer brændehugningen effektivt med stempel og trykplade. Trykpladen er placeret for enden, sådan at stemplet kan presses mod en kniv i modsatte side. Træstykkerne placeres mellem trykplade og kniv og kløves i to stykker. Du behøver derved ikke at bruge en hel dag på at svede med en økse og håndkraft.

Søger du en billig brændekløver, så skal du tage et kig forbi AJengros.dk. Her finder du forskellige typer af brændekløvere, som vil gøre kløvning af træ meget nemmere. Om du er på udkig efter en elektrisk brændekløver eller en brændekløver til benzin, så har begge typer en kraftig motor, der kan kløve selv de hårdeste stykker træ på nul komma fem.

 

 

RELATEREDE ARTIKLER

Få fjernet den gamle træstub ved fræsning