Guide: Sådan passer du bedst på din lækre moskusdyne

Guide: Sådan passer du bedst på din lækre moskusdyne

Guide: Sådan passer du bedst på din lækre moskusdyne

Der er ingen tvivl om, at moskusdyner er anerkendt som nogle af de absolut bedste dyner på markedet. Derfor er der også særligt god grund til at passe ordentligt på den, hvis du er den heldige indehaver af en.

Dyner med moskusdun er afgjort nogle af de dyner af højest kvalitet på markedet. En moskusdyne er kendt for at være let og luftig takket være de lækre fjer fra moskusanden. Men hvordan passer du ordentligt på den?

Når du vågner om morgenen og står op, bør du sørge for at undlade at dække dynen til – den skal nemlig kunne ”dampe af” efter en lang nat, hvor din krop har afgivet varme og svedt. Insisterer du på at rede sengen med et sengetæppe bør du vente mindst en time med at gøre det, efter du er stået op.

En anden god måde at bevare en moskusdynes luftighed er at ryste og lufte den flere gange om ugen. Gør du det grundigt 3-4 gange om ugen, kan du hjælpe dunene med at opretholde luftigheden.

Endelig kan det være en god idé at vaske sin dyne én eller to gange om året. Det kan forlænge holdbarheden, så længe du ikke vasker den for meget. 4 gange om året er for meget – og du skal altid huske at følge dynens vaskeanvisning.

Er du endnu ikke den heldige ejer af en af de skønne dyner, kan du selv finde en moskusdyne hos Eurotex.

RELATEREDE ARTIKLER

Soft Gallery – børnetøj i særklasse