Her er den største fordel ved at bruge en saxlift på værkstedet

Her er den største fordel ved at bruge en saxlift på værkstedet

Her er den største fordel ved at bruge en saxlift på værkstedet

Nogle anser måske saxlifte som et mindre godt alternativ til søjlelifte, men faktisk er de moderne saxlifte en fremragende løsning i langt de fleste værksteder. Særligt, fordi de ikke fylder noget, når de ikke bruges, hvilket ikke er muligt med en søjlelift. 

Det kan være virkelig bøvlet at bevæge sig rundt på et tætpakket værksted, hvor en eller flere søjlelifte fylder i lokalet. Den problematik kan en moderne saxlift løse for dig og kollegerne.

Saxlifte er nemlig stærke og kraftige lifte, der monteres fast i eller nede i gulvet. Konstruktionen i saxlifte bringer biler eller andre køretøjer op i den rigtige arbejdshøjde, uden der skal horisontale søjler til at stabilisere.

Måske tænker du så, at det kan være svært at rumme alle de køretøjer, du gerne vil på dit værktøj rent løftekapacitetsmæssigt. Men svaret er faktisk, at gode saxlifte kan løfte op til 3500 kg, hvilket dækker langt de fleste automekanikeres daglige behov.

Med andre ord gør en saxlift det altså muligt at udnytte pladsen i værkstedet mere optimalt, uden du går på kompromis med liftens ydeevne.

Vil du se mere om mulighederne for at lease eller købe, kan du med fordel kigge nærmere på udvalget af saxlifte hos AJ Engros, der udelukkende forhandler godkendte produkter, som overholder de nyeste regler.

RELATEREDE ARTIKLER

De værste råd til nye e-cigaret-brugere