Hjælpende hånd til dækskift?

Hjælpende hånd til dækskift?

En dækmaskine kan være en supergod investering hvis du i dit arbejde skifter mange dæk.

Dækmaskiner er mere eller mindre avancerede og der er derfor forskellige ting du med fordel kan overveje inden du vælger hvilken dækmaskine der bedst kan lette dig i din arbejdsdag.

 

Dækmaskiner kan for eksempel være pladskrævende, så du bør overveje dine muligheder for en god placering i auto-værkstedet. Nogle er konstruerede så de fylder meget, mens andre kan placeres rigtigt fint op ad en væg.

 

Når du skal vælge en dækmaskine til dækskifte kan du også overveje i hvilken udstrækning du har brug for en hjælpende… arm. Dækapparater kan nemlig fås med hjælpearm, og endda med dobbelt hjælpearm.

 

AJ Engros sælger dækmaskiner fra deres udsalg i Tørring og landsdækkende på hjemmesiden ajengros.dk – her kan du på telefon eller personligt få rådgivning om hvilken dækmaskine eller dækapparat der bedst vil tjene dig på både den korte og den lange bane.

 

Hvis du besøger hjemmesiden vil du se at ligesom dækmaskiner fås i mere eller mindre avancerede modeller, så er priserne også forskellige. Hyppigheden og størrelsen på de køretøjer du skal arbejde med vil afgøre hvilken model der er mest egnet til prisen.

RELATEREDE ARTIKLER

Få øje på byttet med en varmesøgende kikkert