Ingen cowboy uden en hat

Ingen cowboy uden en hat

Ingen cowboy uden en hat

En cowboy?

Cowboy er en kvæghyrde på hesteryg, og udtrykket er især kendt fra Texas, hvor det i 1865 blev brugt om disse hyrder. Der er en lang og spændende historie bag cowboys, og noget som er karakteriseret ved dem er, at de bærer en hat. Cowboyhatten er kendt og anerkendt i hele verden, og mange elsker at gå med den. Det er måske i sær i USA man finder dem på folks hoveder, men de benyttes også herhjemme.

Klæd dig ud som en cowboy til et festligt arrangement

Til arrangementer der kræver en kreativ udklædning, ses det også, at folk klæder sig ud som indianere og cowboys. Hvis du står og skal til et event, der kræver et sjovt kostume, og du tænker – Hey, jeg skal da være en super sej, overlegen cowboy aka kvæghyrde, skal du have din helt egen specielle hat!

Køb din helt unikke hat på nettet

På gag.dk kan du finde den perfekte cowboyhat til enhver festlig lejlighed, der er mange flotte og sjove modeller både til voksne, men også til børn, hvis der er flere i familien, der vil være med på temaet. Det er lige før, du kan få din helt unikke hat. Om ikke andet kan du gøre den unik ved at have den på

Der er hatte i brune nuancer, i lyse, hvide nuancer og nuancer, der skiller sig lidt ekstra ud fra mængden. Af disse kan nævnes farver som rød og lyserød. Du vil også kunne finde hatte med cherifstjerner, og endda en Zorro hat… ikke at det overhovedet har en sammenhæng, men flot er den!

RELATEREDE ARTIKLER

Udsmyk haven med en stor havepool til sommer