Julegaveide: Darksiders III til PC

Julegaveide: Darksiders III til PC

Julegaveide: Darksiders III til PC

Mangler du inspiration til ønskesedlen? Eller har du bare ventet længe på det nye Darksiders-spil? Nu er det her, og du kan få det hos Playgames.dk.

“Vend tilbage til den apokalyptiske Jord i Darksiders 3, et actioneventyr fuld af hack-n-slash, hvor du spiller FURY, hvis mission er at jage og nedlægge de syv dødssynder. Som den mest uforudsigelige og gådefulde af Apokalypsens fire ryttere er det FURYs lod at gøre, hvad ingen andre har kunnet – genoprette balancen mellem de kræfter, der hærger Jorden.” Sådan lyder introduktionen til Darksiders III, der er det længe ventede tredje kapitel i den anmelderroste Darksiders-serie.

Darksiders III er et af de mange, mange spil, du finder hos Playgames. De har et ekstremt stort udvalg fede, nye computerspil. De forhandler spil til både Stream, Origin, Battle.net og Uplay, og så har de en placering som nummer 1 på TrustPilot, hvilket siger noget om både service og kvalitet.

Du kan helt sikkert finde et spil, du kan lide hos Playgames. Og det er lige meget hvilken type, du er, og hvad du kan lide at spille. De har alt fra helt almindelige spil som Call of Duty til lidt mere alternative spil fra indie-udviklere. Så du behøver ikke tøve længe med at finde dit nye PC-spil.

RELATEREDE ARTIKLER

Udsmyk haven med en stor havepool til sommer