Kender du en, der kunne bruge et vådliggerlagen?

Kender du en, der kunne bruge et vådliggerlagen?

Kender du en, der kunne bruge et vådliggerlagen?

Er der problemer med våde lagner derhjemme? Hos Casa Decor kan du finde vådliggerlagner i alle slags farver, så hygiejgne og komfort går op i en højere enhed.

Hvis du ved, at der er risiko for, at der kan ske uheld derhjemme, så kan du slippe for, at det får særlig store konsekvenser. Du kan nemlig beskytte både seng og topmadras, hvis du køber et vådliggerlagen, og på den måde får du en kombination af hygiejne og komfort

Et vådliggerlagen fra Casa Decor er nemlig både et faconlagen og et tisselagen i et og samme lagen. De er alle lavet af 100 % Oeko-tex økologisk bomuld. Dette gør, at de er blødere og mere åndbare. Alle vådliggerlagner er produceret med en anti-støvmide-behandling, og på den måde er den altså i nogen grad også allergivenlig.

Alle vådliggerlagner er mere slidstærke end normalt, og så holder de også bedre på farven, da de jo oftest skal vaskes mere end normale lagner. De er faconsyede med høj kant, hvilket gør, at de passer til både boks- og springmadrasser på ca. 30 cm i højden.

Du kan altså regne med kvalitet i topklasse, lagner, der ikke knitrer og rigtig god komfort. De fås derudover til hele familien og alle typer madrasser. Derudover kommer de i både friske og neutrale farver. De kan vaskes ved 40 grader og hvid farve kan vaskes på 95 grader.

RELATEREDE ARTIKLER

Få et fast greb med grip tape