Køb eller lav selv kostume til karneval

Køb eller lav selv kostume til karneval

Køb eller lav selv kostume til karneval

Det store spørgsmål mange stiller sig selv inden de skal til karneval er “Skal jeg lave et kostume selv?” Mange gange er det disse unikke kostumer der får klart mest opmærksomhed. Det er da også sjovere at se på unikke kostumer frem for de kostumer som der også er mange andre der har.

Første tanke

Min første tanke er så selvfølgelig at jeg selv skal igang med at lave et kostume. Derefter kommer jeg i tanke om at vi jo også lige har eksaminer der skal læses op til. Jeg har jo også mit fritidsjob, som jeg skal passe hvis jeg da gerne vil blive boende. Egentlig er jeg heller ikke så kreativ, så jeg aner IKKE hvordan jeg ville skulle lave kostumet selv. Jeg kan ikke engang finde ud af sy en knap i min skjorte, hvis den er faldet af. Jeg ejer ikke en nål, symaskine eller noget af at det jeg skal bruge til at lave mit eget kostume.

Køb online!

Så egentlig er det nok bare bedst at købe et kostume online. Det bliver også meget pænere end hvis jeg nu selv skulle igang. Jeg har allerede fundet det jeg skal have på. Klik her og se det store udvalg. Med de priser der er online, kan det jo heller ikke engang betale sig at lave det selv. Så må jeg lave lidt tilbehør som alle de andre ikke har. Det er hvert fald min plan med karneval. Alle folkene er alligevel så fulde at de ikke tænker over at der løber en masse andre rundt i et kostume magen til. 🙂

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog