Kunne du tænke dig en udfordring?

Kunne du tænke dig en udfordring?

Kunne du tænke dig en udfordring?

Kan du lide at udfordre dig selv? Og er det med at prøve grænser af lige noget for dig? Så skal du give dig selv den udfordring at prøve at klatre helt op i trækronernes top. Du skulle tage og afprøve én af Frederikdals sjove Klatrebaner.

Du kan måske huske, hvordan det føltes fra dengang, da du var barn. Følelsen, når du kravler op i et træ, og jo længere op du kommer, des mere begynder det at ryste i dig. Adrenalinen kører rundt i kroppen, men du skal bare til tops. Du har udfordret dig selv.

Lige nøjagtigt dén følelse kan du finde frem igen ved at afprøve udfordrende klatring i Klatrepark. Så vil du prøve at være barn igen for en dag? Få et adrenalinkick, og giv dig selv lov til at skubbe grænserne i nogle uvante rammer, der ikke er karriererelaterede. Du vil opleve, at du bruger din krop på en helt anden måde – svedige håndflader er ikke utænkeligt, når du udfordrer dig selv.

Nyd naturen og en god oplevelse

Hvis det lyder som noget for dig, så tag familien, vennerne eller kollegaerne med på tur. Træklatring er for alle. Der er forskellige klatrebaner efter niveau. Det betyder, at alle uanset niveau kan få lov at prøve kræfter med en klatrebane, der passer til deres temperament og mod.

Samtidig med, at du udfordrer dig selv, så skaber det også sammenhold i gruppen, man er afsted med. Når man er presset på højder, og benene ryster, så er vennernes og familiens opbakning altafgørende for at tage det næste skridt.

Vil du tage udfordringen op og dele den med nogle, du holder af? Så kom til Tops i Frederiksdals Klatrebaner.

 

 

RELATEREDE ARTIKLER

Udsmyk haven med en stor havepool til sommer