Mangler du af og til bordplads?

Mangler du af og til bordplads?

Mangler du af og til bordplads?

De fleste af os står af og til og mangler lidt ekstra bordplads. Det kan både være, når der skal holdes fest derhjemme, eller hvis en virksomhed skal holde et særligt arrangement. Med et foldebord eller flere kommer du ikke til at stå i en situation, hvor du ikke har den fornødne bordplads til din rådighed.

Det praktiske og funktionelle foldebord

Et foldebord er både praktisk og funktionelt. Det kan nemlig bruges til et hav af forskellige formål.

Med et foldebord kan du på ingen tid lave et gavebord i stuen til din runde fødselsdag, tage på et loppemarked og præsentere dine loppeting, holde en stor havefest med bordplads til alle og så videre.

I virksomheder kan der også være brug for at have ekstra borde til rådighed. Der kan være brug for flere borde ved den årlige julefrokost, når en medarbejder har jubilæum, når kunder er på besøg m.m.

Foldeborde er altså funktionelle i mange henseender, men de er også særdeles praktiske. De er nemlig ofte lavet i lette materialer, der gør, at de er nemme at flytte rundt på samt transportere fra et sted til et andet.

Du sparer desuden en masse plads, da du bare folder bordet sammen, når det ikke er i brug. Herved fylder det stort set ingenting i opbevaringsrummet, kælderen, garagen eller lignende.

Om det skal være et rundt eller et firkantet foldebord er op til dig. Et rundt foldebord bruger dog mere plads i et rum end et firkantet.

RELATEREDE ARTIKLER

Få et fast greb med grip tape