Øko-Tex certificeret børnetøj fra Marmar

Øko-Tex certificeret børnetøj fra Marmar

Øko-Tex certificeret børnetøj fra Marmar

Børnetøj er et emne, som de fleste forældre har mange holdninger til. Marmar tilbyder Øko-Tex børnetøj, der derfor lever op til de store krav, der kommer fra forældrene.

Marmar Copenhagen er unikt børnetøj til piger og drenge i alderen 0-14 år. Designeren bag går efter et klassisk og cool look, der både henvender sig til børn og forældre. Når tøjet skal fremstilles, bliver der tænkt på miljøet, da størstedelen af tekstilerne er øko-tex certificerede og dermed testet for sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer. Når tøjet er øko-tex er det med til at sikre, at selv det mest sensitive barn kan bruge tøjet uden at få grimme udslæt eller kløe efter en hel dag med tøjet.

Brandet laver to kollektioner om året, nemlig forår/sommer og efterår/vinter, så det er muligt at følge årstidernes skiftende temperaturer sammen med den skiftende mode.

Tøjet fra Marmar fås blandt andet i sort, hvid, grå og brun, men også i andre neutrale farver såsom lyserød, blå, bordeux, guld og blå. Tøjet er altså i nedtonede og klassiske farver, så de forskellige dele kan kombineres på kryds og tværs. Herudover findes der også forskellige mønstre som konfetti, leopard, blomster, striber og både. Hermed passer tøjet både til en cool hverdag og en fin fest.

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog