ProSonas kan producere din næste video

ProSonas kan producere din næste video

ProSonas kan producere din næste video

Uanset om det er livevideo eller postproduktion, så vil ProSonas gerne stå for at producere din næste video.

Man kan dele videoproduktion op i to kategorier, nemlig live videoproduktion og det, man på engelsk kalder “post production”.

Post production er den form, hvor man kommer ud på en lokation og filmer en masse små bidder, som man så går hjem og sætter sammen. Der er typisk tale om 1 mand, 1 kamera, 1 mikron, 1 serielt forløb, der redigeres sammen til 1 videofilm til sidst, og et klassisk eksempel kunne være en reklamefilm for et produkt.

Livevideo, derimod, kan sidestilles med almindeligt tv. Det er en form, hvor forskellige kameraer filmer fra forskellige vinkler. Redigering sker dermed ved at produceren klipper mellem forskellige vinkler, mens det hele sker. Når en liveproduktion er færdig, så er den altså også klippet, klar og tilgængelig. Der er typisk ingen efterredigering, hvilket gør det til en produktionsform, der gør det muligt for jer at få noget ud lynhurtigt; Både mens det sker, hvis I streamer, og umiddelbart efter afslutning af eventen, hvor optagelserne så kan ses og/eller genses.

Det betyder selvfølgelig, at disse to former henvender sig til meget forskellige behov, men hvis du som virksomhed skal have filmet en reklamefilm eller vil sende live fra et event eller noget lignende, så kontakt endelig ProSonas og tag en snak med dem om, hvad de kan tilbyde dig.

RELATEREDE ARTIKLER

Opvej fordele og ulemper ved e-cigaretter