Sådan gør du hverdagen lidt sjovere for dine børn

Sådan gør du hverdagen lidt sjovere for dine børn

Sådan gør du hverdagen lidt sjovere for dine børn

Er du løbet tør for idéer til, hvilke lege du kan lave med dine børn? Måske vil du også gerne lave nogle forskellige lege, som både kan foregå indendørs, hvis vejret er dårligt, og som kan leges udenfor, når det er godt vejr? Så er du kommet det helt rigtige sted. Vi har nemlig samlet nogle tips til, hvordan du kan gøre hverdagen lidt sjovere for dine børn. Uanset om de er mindre eller større. Ofte handler det blot om at tilpasse legen til barnets alder og udvikling.

  1. Få mere eventyr ind i hverdagen

Der er mange måder, hvor du som forældre kan gøre en grå mandag lidt sjovere for dit barn. Tag for eksempel dit barns yndlingsdyr ud af fjernsynet, og find på lege med det. Det kunne være, at dit barn er stor fan af Gurli Gris. Giv de søde figurer til ham eller hende i fødselsdags- eller julegave, og begynd eventyret her.

  1. Vær kreativ med forskellige materialer

En anden oplagt mulighed til at gøre hverdagen lidt sjovere for dit barn, er at være kreativ sammen med dit barn. Børn elsker at udforske og skabe ting, så find maling, tusser, lim, pap, piberensere og ispinde frem. Med de rigtige materialer kan I bygge alt.

  1. Udforsk naturen

Uanset årstid elsker børn at være udenfor og med den rette påklædning, er der ingen undskyldning. Gå en tur i skoven eller ved stranden, og saml blade eller sten, som I kan være kreative med.

 

RELATEREDE ARTIKLER

Forebyggende træning for en sundere krop