Sådan skaber du den fedeste fest

Sådan skaber du den fedeste fest

Sådan skaber du den fedeste fest

Skal du holde stor fest i løbet af 2016? Hvad enten det er familiefesten eller firmafrokosten som står for skud, er der utallige muligheder for at gøre den dag til noget helt særligt. Sørg for at I kommer til at huske den som årets fest, med en masse farverige indslag i løbet af aftenen. 

Lad andre sørge for underholdningen
Det er altid en god idé med nogle sjove indslag undervejs som aftenen skrider frem. Det giver en sjov stemning og du er fri for hele tiden at skulle sørge for, om alle dine gæster nu har det godt. Det er nemlig vigtigt at du selv også nyder din egen fest. Du kan eksempelvis hyre en komiker som Henrik Bruhn. Henrik Bruhn tager ud til alle typer af arrangementer og vil gøre sit bedste til at du og dine gæster får en sjov aften med massere af grin og godt humør. Du kan booke aftenens sjoveste indslag med Henrik Bruhn gennem hans hjemmeside her.

Lav en temafest
Udklædning og festlige aktiviteter hører ikke kun børnefødselsdagene til. Du kan sagtens holde en temafest, selvom der er tale om en 40-års fødselsdag. Med et udklædningstema og dertil hørende aktiviteter, vil stemningen uden tvivl blive meget mere lettet og alle til festen vil have et brag af en fest. Udover udklædningen, kan du også køre et tema på madlavningen og de drinks der skal drikkes i løbet af aftenen. Mere gennemført bliver festen ikke.

Sørg for at nyde festen selv
Det aller vigtigste, når du skal holde en god fest er, at du selv husker at hygge dig i løbet af aftenen. Dine gæster er kommet for at have det sjovt og det skal du huske også at have!

RELATEREDE ARTIKLER

Hvad skal du give kæresten i fødselsdagsgave?