Skal du holde temafest?

Skal du holde temafest?

Skal du holde temafest?

Hold den fedeste temafest for dine venner og få en aften I aldrig glemmer! 

Alle skal have kostumer
Det vigtigste til temafesten er helt klart kostumerne. Læg en plan for hvad det præcise tema skal være og fortæl dine venner, at de skal klæde sig ud efter temaet. Du kan eksempelvis holde en cowboy og indianerfest! Du kan finde en masse grinern indianer kostumer hos Gag.dk. Hvis dine gæster ikke gider købe kostumer, så prøv at se, om du kan finde nogle muligheder for kostumer man selv kan lave ret simpelt uden at det kommer til at koste så meget eller tager alt for lang tid.

Mad og drikke skal også være indenfor temaet
Sørg for at både mad og drikke også rammer det tema som du vælger at gå med for at festen bliver 100% gennemført med temaet. Skal det være indianer og cowboy tema skal temaet for maden naturligvis være grillmad og iskolde øl. Grill en masse majs, pølser og bøffer og server med salater og måske en kartoffelsalat. Sådan en menu er også meget nem at lave og kræver ikke, at du står hele aftenen i køkkenet og går glip af din egen fest.

Lav en sjov invitation
Når du skal invitere vennerne til din fest kan du ligeså godt gøre det på en fed måde. Send skattekort ud med posten eller aflever personlige invitationer udformet som et skattekort med brændte hjørner og en masse små hints og informationer om festen. Dine venner vil elske idéen og vil glæde sig til at komme! Du kan også oprette en Facebook begivenhed hvor du løbende giver informationer om festen og holder dine venners interesse.

 

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog