Spil på niveau med Astralis

Spil på niveau med Astralis

Spil på niveau med Astralis

Følger du også Astralis tæt og kunne tænke dig at game på højt niveau? Så er det første step at anskaffe dig en ordentlig gamer-PC, som kan trække den mest avancerede grafik, og det kan Shark Gaming sørge for.

Hvis man interesserer sig fra gaming, så kan man nærmest ikke undgå at have stødt på det efterhånden verdenskendte danske hold Astralis. En ægte gamers største drøm. Og skal man spille på højt niveau, så skal man også have en PC, der har et højt niveau. En PC, der er skræddersyet til gaming. Hos Shark Gaming har du altid mulighed for at købe en konfigurerbar gaming PC, og her får du netop mulighed for at skræddersy din egen gamer-PC, så den passer til dine behov og er opgraderingsklar. Computerne har blandt andet et effektivt kølesystem, et dedikeret gaming-keyboard, en lyd i verdensklasse og en flimmerfri gaming-skærm.

Du kan blandt andet få en Shark Gaming 3V15-60, der lige nu er på tilbud, og den kan trække selv de nyeste og meget krævende spil i fuld HD-oplysning, da den er udstyret med nogle af markedets stærkeste RAM, CPU og grafikkort.

Så hvis du vil være en ægte gamer, så køb en gaming laptop fra SG, det vil du ikke fortryde.

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog