Sportsurene fra Schweiz lever stadig efter 130 år

Sportsurene fra Schweiz lever stadig efter 130 år

Sportsurene fra Schweiz lever stadig efter 130 år

Hos Brodersen+Kobborg kan du få de klassiske sportsure fra Certina, der også er blevet kendt for deres klassiske designure med tiden.

Der er ikke mange urproducenter, der kan sige om sig selv, at de har eksisteret i mere end 130 år. Men det har Certina. Siden grundlæggelsen i 1888 har de været synonym for præcision, hårdførhed og pålidelighed. I 2013 kunne Certina fejre 125-års jubilæum som et af de ældste og mest veletablerede urmærker i Schweiz. Her præsenterede de en nyere og opdateret identitet til sportsbrandet og et nyt logo. De fortsatte dog også deres engagement i motorsport, og så blev de tilmed officielle tidstagere til World Rally Championship.

Certina kommer af det latinske ord Certus, som betyder sikkerhed. Og det lever urene i sandhed også op til. De er sikre og præcise i deres tidsvisning, og så er det et produkt, man kan regne med, der holder. Blandt andet fordi urene konstant bliver testet, udfordret og forbedret. Og gennem tiden har Certina også sponsoreret adskillige højt profilerede sportsstjerner som eksempelvist Muhammed Ali, Mike Doohan, Petter Solberg, Ole Einar Bjørndalen og mange flere.

Hvis du kunne tænke dig et ur fra Certina, så skal du tjekke udvalget hos Brodersen+Kobborg ud. Spar 20 % på Certina Ure lige nu.

RELATEREDE ARTIKLER

Forebyggende træning for en sundere krop