Vælg festens indslag med omhu

Vælg festens indslag med omhu

Vælg festens indslag med omhu

Der er stor forskel på om du skal til et bryllup eller en 30-årsfødselsdag, men det kommer også meget an på personerne, der holder begivenheden. Her har vi set på sjove indslag, som du kan lave til de små og store fester.

Der kan være mange årsager til en stor fest, hvor der er anledning til et velvalgt festligt indslag. Ordet velvalgt er meget vigtigt, da indslaget skal passe til personerne, der holder festen. Hvis det er en meget traditionel begivenhed, bør man derfor acceptere dette og holde festligheden nogenlunde traditionel.

Hvis personerne derimod er med på den værste og godt kan tage et sjovt indslag, så bør du gøre dette, fordi det kan sætte gang i festen og løsne stemningen. Nogle af de mest almindelige indslag indeholder ofte taler, små festlege om bordet, sange og måske tip en 13’er. Hvis du ønsker at lave noget utraditionelt kan du lave et skuespil til hovedpersonerne. Det kan indeholde forskellige remedier som eksempelvis en nøgendragt eller andre sjove kostumer. På den måde kan man fra start få resten af festen med og give et godt grin. Dette kræver en stor portion humor, og at skuespillet har relation til festens hovedpersoner.

RELATEREDE ARTIKLER

Udsmyk haven med en stor havepool til sommer