Vil du udfordre din højdeskræk?

Vil du udfordre din højdeskræk?

Vil du udfordre din højdeskræk?

Hvis du lider af højdeskræk eller måske bare kunne tænke dig at udfordre dig selv lidt, hvis du synes det med at klatre rundt i trætoppe lyder lidt spændende, så skulle du overveje en tur på Frederiksdal Klatrebane.

Det er en god idé at udfordre sig selv på de områder, hvor man har noget at frygte. For hvis der er noget, der skræmmer en, så er det vigtigt at overvinde sig selv og få sejre på netop det område. Så hvis du er en af dem, der bøvler med højderne, så kan du forsøge at få dig nogle sejre på Frederiksdal Klatrebane, der er en klatrepark med tre forskellige baner i forskellige sværhedsgrader, der ligger i en del af det meget smukke Frederiksdal Skovdistrikt.

Hos Frederiksdal Klatrebane får du mulighed for at bruge din krop, få sved på pande og mærke, at det kilder i maven på den gode måde. Du kan starte på de lave baner, hvor du kan lære at blive fortrolig med det. Når du oplever at få sejre på de små baner, så kan du blive fortrolig med det, sådan at du måske tør prøve de lidt højere baner. Der er således baner for både børn og voksne og øvede og uøvede.

Læs meget mere om klatreparken på: http://www.frederiksdalklatrebane.dk/

RELATEREDE ARTIKLER

Udsmyk haven med en stor havepool til sommer