Beskyt dig selv for bakterier og virus med engangshandsker

Beskyt dig selv for bakterier og virus med engangshandsker

Beskyt dig selv for bakterier og virus med engangshandsker

De fleste af os vil helst helt kunne undgå at blive syge, og langt de fleste af os kan nok også hurtigt blive enige om, at der ikke findes noget værre end at være syg og ingenting kunne. Vil du gerne beskytte dig selv mod at blive syg, så kan du bruge et af de mange forskellige slags værnemidler, som for eksempel et par gode engangshandsker.

 

Engangshandsker er nemlig det perfekte værn mod bakterier, hvis du vel og mærket bruger dem rigtigt. Der findes flere forskellige slags, og fælles for dem alle er, som navnet siger, skabt til kun at blive brugt en gang.

 

Du kan vælge mellem flere slags nitril, latex og vinyl, alt efter hvad du skal bruge dem til. Skal du bruge handskerne til arbejdsopgaver, hvor du er i tæt kontakt med andre mennesker, kan du bruge handskerne i latex eller nitril. Vinylhandskerne beskytter dig, hvis du ofte er i kontakt med vand og sæbe.

 

Når du skal bruge en engangshandske, som du kan finde et stort udvalg af hos Lomax.dk, er det vigtigt, at du altid sørger for at have rene hænder. Beskidte hænder og handsker er en dårlig kombination og i stedet for at have rene hænder, bliver dine hænderne i stedet til en ren bakteriebombe.

 

Du bør også altid vaske dine hænder efter, at du har brugt et par engangshandsker. Små mikroorganismer der stammer fra handskerne, kan hvis de ikke bliver vasket af forårsage allergi.

 

Uanset hvilke slags handsker du vælger, så vil enhver engangshandske fra Lomax være ideel til at beskytte dig selv imod fremmede bakterier. Find et par passende engangshandsker hos Lomax.dk.

RELATEREDE ARTIKLER

Få et fast greb med grip tape