Glæd dit barn med en nissehue med navn

Glæd dit barn med en nissehue med navn

Glæd dit barn med en nissehue med navn

Børn elsker jul og nissehuer, og så elsker de ting, der står deres navn på. Bæklund Design laver nissehuer med navn på – noget, dit barn med sikkerhed vil elske.

Julen er lige om hjørnet, og så vrimler det med julemarkeder, julestue, pakkeleg, familiekomsammen og alverdens andre ting både i institutioner og derhjemme. I den forbindelse skal børn ofte medbringe en nissehue, og de elsker at rende rundt med den røde hue på hovedet, fordi jul for dem ofte handler om nisser og julemænd.

I den forbindelse kan du glæde dine børn ved at give dem nissehuer med navn. For er der noget, der kan få børn til at føle dem specielle, det er, når deres navn står på noget. Og så gør det det også nemmere for dig, fordi der er mindre risiko for, at nissehuen bliver væk eller forbyttet.

Nissehuen kan blandt andet være en perfekt gave til en pakkekalender eller adventsgave, hvis dit barn får det. Hvis det lyder som noget, du kunne være interesseret i, så kig forbi Bæklund Design og se det store udvalg af nissehuer, hvor du selv kan bestemme skrifttypen på nissehuen og hvilken type hue, det skal være. Prisen er ovenikøbet til at betale for alle!

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog