Hvilken plæneklipper vil du have?

Hvilken plæneklipper vil du have?

Hvilken plæneklipper vil du have?

At slå græs er for mange en beroligende fornøjelse, og det kan det i hvert fald være hvis plæneklipperen rent faktisk matcher både person og plæne!

Der er langt fra den gode gamle håndskubber og til havetraktoren, der på lyn tid får slået selv store græsarealer. Spændet derimellem byder på de fleste haveejeres foretrukne valg, nemlig benzindrevne plæneklippere og batteridrevne plæneklippere, også kaldet akku-plæneklippere. Bosch plæneklipper kan fås i begge disse varianter, og i forskellige prisklasser og med forskellige egenskaber.  Hvis man klipper græsset ofte behøver man for eksempel ikke nødvendigvis en græsopsamler på sin plæneklipper. Går der længere tid imellem at græsset blevet slået kan græsopsamleren typisk spare haveejeren for en større arbejdsgang med at rive græskager af plænen. På den måde bør man overveje sin typiske brugssituation, når man vælger sin plæneklipper.

 

En plæneklipper bruges typisk ofte, i hvert fald i sommerhalvåret hvor græsset under normale omstændigheder gror hurtigt. Derfor vil haveejere typisk være villige til at investere i at gøre plæneklipningen til en fornøjelse. Har vi tørke, som i sommeren 2018, kan der selvfølgelig være langt mellem at græsset skal slås, men der skal trods alt massive klimaforandringer til, førend at opgaven forsvinder.

 

Akku-plæneklipperen er batteridrevet, så i stedet for at huske at have benzin skal du blot huske at oplade batteriet inden du påtænker at slå græs. Både akku-plæneklippere og benzindrevne fås med forskellig styrke, de batteridrevne er typisk mere støjsvage. Afhængig af lydfølsomheden hos både den, der slår plænen, og dem der skal høre på det, kan det være den afgørende faktor, når valget af plæneklipper skal træffes.

RELATEREDE ARTIKLER

Få øje på byttet med en varmesøgende kikkert