Skab gode rammer for børnene i deres institution

Skab gode rammer for børnene i deres institution

Skab gode rammer for børnene i deres institution

Der er stort fokus på børns trivsel i børnehaver og folkeskoler i disse år. Desværre oplever mange børn, at de bliver stresset af en hektisk hverdag, hvor tests og larm fylder alt for meget. 

Børn har svært ved at overskue de rammer, der er i børnehaver og folkeskoler. Flere politiske tiltag, herunder folkeskolereformen, har resulteret i, at flere børn mistrives, og det er naturligvis skidt for deres udvikling og velbefindende.

En børnelæge har forklaret til TV2, at blandt andet larm i klasserne er med til at stresse børnene, for blot at nævne nogle af de mange årsager til den dårlige trivsel.

Som det er lige nu, er det ikke muligt at afvige fra de politiske retningslinjer, der ligger til grund for måden, danske institutioner drives på. Men vil man alligevel gøre noget godt for samfundets yngste, kan det være en god idé at sikre nogle gode og trygge rammer, hvor de kan slappe af.

Det kan man eksempelvis gøre med nogle rare og hyggelige institutionsmøbler, som er behagelige at sidde i, samtidig med at de kan holde til at blive brugt. Mulighederne er mange, så uanset om det er et stort eller lille område, der skal laves til hyggekrog, kan møblerne bruges.

RELATEREDE ARTIKLER

Udsmyk haven med en stor havepool til sommer