Soft Gallery – børnetøj i særklasse

Soft Gallery – børnetøj i særklasse

Soft Gallery – børnetøj i særklasse

Soft Gallery er et dansk firma, der er kendt for sit ikoniske ugleprint på børnetøj. Men brandet er langt mere end det. Deres super bløde børnetøj og sengetøj er ren poesi, der bliver bragt til live af designere fra hele verden. Tøjet afspejler harmonien mellem børn og naturen ved hjælp af blandt andet blomster, frugter og grøntsager.

Et dansk firma med succes

Hos Parcellet.dk er vi stolte af at kunne tilbyde vores kunder Soft Gallery børnetøj, fordi det er lækkert børnetøj, der er produceret af et dansk firma med stor succes. I 2007 startede Tine Holt Møller med at designe sit første børnetøj.

I dag samarbejder hun med designere fra Danmark og udlandet, når der skal skabes en ny og unik kollektion. De enkelte kollektioner hos Soft Gallery er altid med prints, der passer til sæsonen og masser af håndbroderede detaljer.

Styles til både piger og drenge

Kollektionerne fra Soft Gallerys hånd består altid af tøj til både babyer, større børn samt piger og drenge i en lækker kvalitet. Hvert stykke tøj er designet med henblik på børnenes komfort, så det er behageligt at have på og bevæge sig i.

Tøjet er et frisk pust med sin sjove og moderne stil, der altid har et spændende udtryk. Det er muligt at få styr på dit barns garderobe med alt, hvad der er behov for. Du finder alt lige fra bodyer og badetøj til bluser, bukser og kjoler i tidens farver.

Er du vild med økologisk børnetøj, er en stor del af Soft Gallerys sortiment økologisk og GOTS-certificeret.

RELATEREDE ARTIKLER

Få et fast greb med grip tape