Tegn og fortæl på en visuel måde

Tegn og fortæl på en visuel måde

Tegn og fortæl på en visuel måde

Et whiteboard giver mulighed for at tegne, fortælle og formidle på en visuel måde, hvor du nemt kan vise dine ideer, og så letter den planlægningen. Køb dit nye whiteboard til kontoret, institutionen, organisationen hos tavlespecialisten.dk.

Et whiteboard er en tavle med en hvid skriveoverflade, der passer ind i alle kontormiljøer, institutioner eller lignende. Et whiteboard kan bruges til mange ting men de er især meget gode til møder, hvor du skal forklare og fortælle på en visuel måde.

Men whiteboards kan også sagtens bruge til andet end bare som tavle. Den kan være praktisk i en frokoststue, hvor den kan fungere som opslagstavle til meddelelser og lignende, fordi tavlerne er magnetiske og tilmeldingssedler, fotos og andet derfor nemt kan sættes på tavlen med magneter.

Tavlespecialisten har et stort udvalg af whiteboards, der alle leveres med en pennehylde, hvor du praktisk kan have dine skriveredskaber. Tavlerne er produceret med en miljøvenlig, stålkeramisk E3 overflade, der selvfølgelig er magnetisk. Rammerne er natur- eller hvidanodiseret aluminiumsramme med plasthjørner.

Hvis kontoret, institutionen eller et helt tredje sted kunne have brug for et whiteboard, hvor der kan tegnes, forklares, vises og mange andre ting, så kig forbi Tavlespecialisten. Køb her.

RELATEREDE ARTIKLER

Hold styr på minderne i en fotobog