E-cigaretter – Hvad er det?

E-cigaretter – Hvad er det?

E-cigaretter – Hvad er det?

“E-cigaretter”, også kendt som elektroniske cigaretter og damp cigaretter, er elektroniske enheder der emiterer røgen fra cigaretter igennem damp. Disse dampe kaldes også “ejuice”, og kan både være med og uden nikotin. Ecigaretten er batteridrevet, og har monteret en brænder på den øverste del, der sørger for væsken bliver omdannet til damp.

Der er meget lidt forskning på dette område med E-cigaretter, hvilket er grunden til den danske stat og kræftens bekæmpelse prøver at oprette eller opretholde restriktioner imod dette. Uden beviser for at det faktisk er sundere, eller ikke sundhedsskaldeligt, er det svært at lave regulationer for hvad man skal gøre og ikke gøre. Dog er der nok ingen tvivl om, at det er “sundere” end almindelige cigaretter.

e-cig

Skal du stoppe med at ryge, kan det være meget effektivt at simulere en rigtig cigaret i form af en E-cigaret. Man kan starte på en højere mg nikotin ved start, og efterfølgende stille og rolig nedtrappe. Selv ejuice uden nikotin, vil have en psykologisk effekt der formindsker risikoen for at falde i igen. Der findes oceaner af webshops hvor disse produkter kan findes, i både ind- og udland. Et stort og fornuftig udvalg for en E-cigaret har vi fundet hos eJuice4you.dk, der også har rigtig fornuftige priser.

RELATEREDE ARTIKLER

Opvej fordele og ulemper ved e-cigaretter