Opvej fordele og ulemper ved e-cigaretter

Opvej fordele og ulemper ved e-cigaretter

Opvej fordele og ulemper ved e-cigaretter

Vil du gerne blive fri for din nikotinafhængighed, så er de smarte e-cigaretter som du finder hos Elekcig.dk et godt bud. Med en elektronisk cigaret, er det ved hjælp af den e væske du selv vælger, muligt selv at styrke mængden af nikotin i cigaretten.

 

E-væsker findes i mange smags- og duft varianter, men også nikotinstyrke, som blandt andet er afgørende for hvordan din oplevelse med damp bliver. En e-juice består af PG (propylene glycol) og VG (vegetabilsk glycerin), som begge er lugtfrie væsker. PG er den del af væsken, som giver dig det samme “krads” i halsen, som du kender det fra en almindelig cigaret. Jo højere et PG-niveau der er i din e-juice, jo højere et “halskrads” vil du opleve når du damper.

 

Der er både fordele og ulemper, når det handler om at dampe. En af de meget håndgribelige fordele er, at det er langt billigere at dampe, end det er at ryge. Det smarte ved e-cigaretten er, at du ikke behøver at dampe en hel cigaret ad gangen. Du kan i princippet bare nøjes med et enkelt hiv, hvorefter e-cigaretten er nem at pakke væk.

 

Med eller uden nikotin

Ønsker du at blive fri for at ryge cigaretter, så er e-cigaretten et godt hjælpemiddel. For med de forskellige e-væsker, har du mulighed for selv at styre, hvor meget nikotin du gerne vil have i din e-cigaret. Det betyder også at du kan vælge at dampe helt uden, og på den måde blive helt fri af din nikotinafhængighed.

RELATEREDE ARTIKLER

Få hjælp til dit rygestop