Er du vild med musik?

Er du vild med musik?

Er du vild med musik?

Er du glad for musik, og drømmer du om at gå på efterskole? Så er det oplagt at vælge en efterskole, der har linjefaget musik på programmet. Derved kan du udvikle dig rent musikalsk, mens du på samme tid også har andre fag.

Få en oplevelse for livet på en musikefterskole

Hvis du er meget interesseret i musik, kan du få dit livs oplevelse på en musikefterskole, hvor du kan dyrke din interesse sammen med andre musikinteresserede.

Inden du går i gang med at kigge efter den rigtige musikefterskole for dig, bør du dog tænke over, hvad du gerne vil med din musik, mens du er på skolen. Når du har styr på det, kan du tage et kig på, hvad de enkelte musikefterskoler tilbyder.

Hvad er dine præferencer?

Det er meget op til dig og dine præferencer, når du skal vælge den rette musikefterskole for dig. Det er derfor vigtigt at kigge på efterskolens tilbud for at se, om stedet matcher dine ønsker. Musikefterskoler kan for eksempel tilbyde:

  • Rytmisk sammenspil for eleverne.
  • Undervisning i guitar, hvilket inkluderer akkorder, fingerspil og solospil.
  • Studieindspilning i lydstudie – studieteknik, software, mikrofonopstilling og hvad der ellers skal til.
  • Musikteori – herunder kendskab til akkordopbygning, noder og rytmer.
  • Rytmisk træning – STOMP.
  • Genrekendskab – lær musikhistorie.
  • Udbredelse af kendskabet til musikuddannelser.

 

Sådan kan musiklinjedagene også se ud

På en musikefterskole kan dagene på en musiklinje se meget forskellige ud. Det kan blandt andet være, at du får muligheden for at komme på flere ture, hvor du for eksempel ser et professionelt studie, et spillested eller et musikkonservatorium.

RELATEREDE ARTIKLER

Tegn og fortæl på en visuel måde