Vælg mellem flere typer af forklæder til din restaurant

Vælg mellem flere typer af forklæder til din restaurant

Vælg mellem flere typer af forklæder til din restaurant

Beskyt tøj mod spild og pletter og sørg for at dine medarbejdere ser skarpe og ensartede ud med forklæder. Uanset om du leder efter det bedste kokkeforklæde, eller vil finde tøj og forklæder til dine medarbejdere, så de ser professionelle ud, giver forklæder en lang række fordele for køkkener og restauranter.

Populære typer af forklæder
Valg af de bedste forklæder til din restaurant afhænger af brugen. Før du køber forklæder, skal du derfor overveje, om det er en fordel med specielle materialer, længder eller lignende.

1. Taljeforklæder
Taljeforklæder dækker ikke overkroppen. Deres kortere længde er bedst for tjenere, der ikke som sådan arbejder i køkkenet. De fleste taljeforklæder kommer med lommer, så din tjener er i stand til at have kuglepenne, en blok med mere lige ved hånden.

2. Smækforklæder
Dette forklæde er helt traditionelt, hvor du binder det rundt om taljen bagpå. Mange smækforklæder har lommer, så personalet kan have de vigtigste ting tæt ved hånden. Det kan være alt lige fra køkkenudstyr til kuglepenne og andet praktisk udstyr.

Denne type forklæde er især velegnet til køkkenpersonalet, da kokke har mulighed for at tørre deres hænder af på forklædet. Det tilbyder desuden fuld kropsdækning, der beskytter kokkene mod spild og mad.

3. Vandtætte forklæder
Vandtætte forklæder kommer i et design med en fuld længde, der strækker sig forbi knæene. Dette er især nyttigt for medarbejdere, der arbejder med opvask og andre ting med vand. Disse forklæder er lavet af vandafvisende materialer og hjælper med at beskytte tøj og hud, når de udsættes for vand og kemikalier med mere.

RELATEREDE ARTIKLER

Få et fast greb med grip tape