Bring venner og familie tættere med stigegolf

Bring venner og familie tættere med stigegolf

Bring venner og familie tættere med stigegolf

Kan du godt lide at hygge dig og være sammen med familie og venner? Hos Jyskegolfbolde.dk forhandler vi stigegolf, som er et kanon havespil til når man skal hygge med familie og venner. Stigegolf er oprindeligt et mexicansk havespil, som er blevet utrolig populær i Danmark. Både voksne som unge kan deltage i spillet, og er perfekt, hvis man har venner eller familie på besøg.

Sommer, solskin og stigegolf

Spillet er meget enkelt og nemt at komme i gang med, men hvis du ønsker at mestre det, kræver det en del øvelse. Reglerne er nemme at finde ud af, og spillet giver hurtigt mening. Det er derfor nemt at igangsætte, og kræver ikke en helt masse forklaring. Stigegolf går hånd i hånd med sommer, camping og varme aftener. I spillet kan indgå helt op til seks spillere, alt efter hvilken model man køber.

Kom ud, nyd sommeren og det dejlige vejr. Vi garanterer at i får en kanon fed sommer med dette sjove havespil, der kan sættes op i haven, på campingpladsen eller tages med på ferien. Hvis i har spørgsmål til spillet eller modellerne der sælges, er i velkomne til at kontakte os hos Jyskegolfbolde.dk.

 

RELATEREDE ARTIKLER

Udsmyk haven med en stor havepool til sommer