Rideefterskole hos Bråskovgård

Rideefterskole hos Bråskovgård

Rideefterskole hos Bråskovgård

Hestelinjen hos Bråskovgård er for dig, som elsker ridning. Vi har rammerne for at få det fedeste år på efterskolen med masser af kammeratskab, sammenhold, personlig udvikling og selvfølgelig muligheden for at komme i ud naturen med hestene.

Vi har skov, vand og natur. Vi mangler bare dig

Vi råder over egen ny opført ridehal, udendørs areal og 15 dejlige heste. Vi skal selvfølgelig lige huske at nævne at efterskolen er placeret midt i den dejlige natur, tæt ved skov og vand, men ikke længere end at vi kan hoppe på bussen ind til byen.

Som rytter kommer du til at arbejde målrettet med din ridning

På ride linjen arbejder vi hele tiden på at blive dygtigere til at ride. Vi arbejder med grundridning, og forsøger hele tiden at indøve en række rutiner mellem eleverne i den daglige drift.

Som rytter sætter vi en række realistiske mål som vi gennem året, kommer til at arbejde efter og samtidigt ser vi hele tiden efter, om vi nu kommer tættere på de mål vi har sat os. Vi laver en handleplan for, hvordan vi nu når de mål vi har sat os. Vi har fokus på kompetence, ansvarlighed og nærvær.

Som elev har du ikke mulighed for at medbringe egen hest, men du skal derimod medbringe eget udstyr i form af støvler, hjelm og bukser.

RELATEREDE ARTIKLER

Dette skal du bruge, når du køber hund